torstai 18. tammikuuta 2007

Onkohan tähän kenellä tietoa

Kuinka tässä etusivulla saisi muutettua postitusten järjestystä.
Uusi viesti kun siirtää vanhat aina pykälää alemmas.
Kommenteissa homma taas toimii päinvastoin.
- ville -

4 kommenttia:

Ahvenet kirjoitti...

Tuosta kysymyksestä minulla ei oikeastaan ole sen suurempaa käsitystä, mutta ajattelin käyttää tilaisuutta hyväksi ja bongata tutorointiparin, siis jos sinulle sopii, etkä ole sen suhteen vielä tehnyt sitoumuksia.

Mikko, Matkamessut Helsinki

Ahvenet kirjoitti...

Kyllähän se käy.
Oliko matkamessuilla mitä uutta ja erikoista? Uusia hulluja ihmeteltäväksi ensi kesänä?

Ville

Anne Rongas kirjoitti...

Heips, olikin hyvä ihmettely tuo blogimerkintöjen ja kommenttien järjestys. Loin blogiaineistoon sivun, johon kerään näitä kysymyksiä ja vastailemme kykyjemme mukaan.

Aikaleimaa muokkaamalla voit sijoittaa blogimerkinnän uuteen paikkaan. Idea kuitenkin on, että uusimman jutun erottaa siitä, että se on ylinnä. Kommentit sijoittuvat keskusteluketjun tapaan. Hyvä huomio!

MikkoH kirjoitti...

Hyvä tuopa ratkaisikin ongelman omassa blogissani, artikkelit kun menivät väärään järjestykseen tallennushäiriön takia. Nyt asia on korjattu, kun vielä löysin mistä tuota aikaleimaa pääsee ronkkimaan.

Tuo tutorhomma menikin sitten arvonnan kautta uusiksi. Matkamessuilla ei ollut sen kummemmin mitään uutta ja mullistavaa. Ellei nyt väen vähyyttä lasketa sellaiseksi.

Vaikka järjestäjä ilmoitti väkeä olleen ennätys määrä se ei paikan päällä näkynyt. Liekö laskeneet kaikki jaetut vapaaliput ja voucherit ;-)